Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Kontakt: Lily Liu
Tel: + 86-21-59878799
Mobilni: + 86-18756018616
Skype: + 86-18756018616
Whatsapp / Wechat: + 86-18756018616
Email: sales@empireheatexchanger.com
Web stranica: www.empirephe.com

Izmenjivač toplote

 • Plate izmjenjivač toplote

  Šangajsko carstvo je specijalizovano za dizajniranje i proizvodnju pločastih izmjenjivača toplote, posvećena je pružanju optimalnih rješenja za prenos toplote za naše kupce.
  Više
 • Širokopojasni izmjenjivač toplote

  Šangajska imperija proizvodi raznovrstan izmenjivač toplote, frekventni izmenjivač slobodnih proticaja se široko koristi za industriju šećera, industriju celuloze i papira, fermentaciju, kristalizaciju, plastiku, štampanje i bojenje.
  Više
 • Polu-zavarene ploče Izmjenjivača topline

  Šangaj carstvo proizvodi raznih izmjenjivača topline, uključujući ploče izmjenjivača topline, polu-zavarene PHE, slobodan protok PHE, sanitarni PHE, ploče i ljuske izmjenjivača topline.
  Više
 • Sanitarni toplotni izmjenjivač

  Šangajsko carstvo je premium dobavljač izmjenjivača toplote sanitarnih ploča i rezervnih dijelova u Kini. Osiguravajući rješenja za izmenjivače toplote za različite industrije ili primjenu.
  Više
 • Izmenjivač toplote i šupljine

  staklena ploča i razmenjivi toplotni izmenjivač, potpuno zavarena ploča i razmenjivač toplote, prilagođena PSHE za visoki pritisak, visoku temperaturu, sva rashladna sredstva u ORC-u, naftu i gas, platforma na otvorenom i sl.
  Više
 • Isparivač ploče

  Dizajnirati i proizvoditi isparivače za penjanje i padanje ploča sa jednim efektom, isparivačom s više efekata u koncentraciji voćnih sokova, mlečnoj industriji, prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji.
  Više
 • Kondenzator ploče

  Šangajsko carstvo može dizajnirati i izračunati kondenzator ploča i kompletan projekat prema tehničkim specifikacijama koje pružaju kupci.
  Više
Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača izmjenjivača toplote u Kini, dobrodošao u veleprodajni toplotni izmjenjivač iz naše fabrike.

Copyright © Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd Sva prava pridržana.