You Are Here:Dom > Proizvodi > Vrući proizvodi
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Kontakt: Lily Liu
Tel: + 86-21-59878799
Mobilni: + 86-18756018616
Skype: + 86-18756018616
Whatsapp / Wechat: + 86-18756018616
Email: sales@empireheatexchanger.com
Web stranica: www.empirephe.com
Plate i Shell izmjenjivač toplote za gas dehidrataciju

Plate i Shell izmjenjivač toplote za gas dehidrataciju

Plate i Shell izmjenjivač toplote za gas Dehidratacija Opis proizvoda Plate i školjka izmenjivač toplote koristi lasersko zavarivanje koje su dvije okrugle ploče zavarene zajedno. Jednodelna ploča povećava dužinu prenosa toplote i površinu kako bi se povećala efikasnost razmjene toplote. Razmenjivač toplote Plate i Shell sastoji se od ...

Pošaljite upit Chat Sada

Izmenjivač toplote i plafona za gasnu dehidrataciju

opis proizvoda  
Razmenjivač toplote i šuplje koristi laserski zavareni koji su dve okrugle ploče zavarene zajedno. Ove ploče povećavaju dužinu i površinu za prenos toplote kako bi se povećala efikasnost razmjene toplote. Razmenjivač toplote Plate i Shell sastavljen je od snopova i okruglog ploča, snop ploče je jezgro, zapečaćen u ljusci. Ploča definiše efikasnost izmenjivača toplote, dok granata definira projektnu temperaturu i pritisak. Sredina prolazi kroz porthole i u razmak između ploča. Prenos toplote se odvija kada topliji proizvod prenosi energiju kroz pločice i isporučuje ga hladniji suprotni medijum bez mešanja oba proizvoda. Otvoriva ploča i šipka omogućavaju povećanu fleksibilnost upotrebe tako što omogućavaju potpuno zavareni paket ploča da se potpuno povuče iz školjke radi pregleda ili čišćenja. Ovo se postiže korišćenjem prirubničke i pričvršćene konstrukcije.
Prednosti
Razmenjivač toplote sa pločama i školjkama dizajniran je kao nadogradnja performansi nad PHE i izmenjivačem toplotne cevi. Obezbeđuje veće toplotne performanse, okrugla ploča povećava dužinu prenosa toplote i površinu radi povećanja efikasnosti razmene toplote.
1.High Pressures
2.High Temperatures
3.Ne brtve
4.Compact Size
5.Efficient prenos toplote
6.Robust Construction
7. Održavanje
8. Široke opcije materijala

Shanghai-Empire-Mechanical-Engineering-Co-Ltd- (7).jpg 4.Aplikacija
Šangajska ploča i razmenjivači toplote se široko koriste u različitim industrijama i primenama. Nudimo specifikovanu uslugu za različite zahteve. Naši pločasti izmenjivači toplote su kvalifikovani za primenu u sledećim industrijama, kao što su HVAC, nafta i gas, koksanje, kružno vodeno hlađenje , hemijska, farmaceutska, prehrambena i pića.

Hot Tags: ploča i razmenjivača toplote za dehidrataciju gasa, izmjenjivača toplote, pločica i ploča
Srodni proizvodi

Copyright © Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd Sva prava pridržana.