You Are Here:Dom > Proizvodi > Vrući proizvodi
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Kontakt: Lily Liu
Tel: + 86-21-59878799
Mobilni: + 86-18756018616
Skype: + 86-18756018616
Whatsapp / Wechat: + 86-18756018616
Email: sales@empireheatexchanger.com
Web stranica: www.empirephe.com

Plate izmjenjivač toplote za brod

Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača M6M mljekarnih pločastih izmjenjivača toplote, Dobrodošli u veleprodaju Gasketed ploča, pločica za izmjenu toplote, ploča za izmjenjivač toplote, pločica za prenos toplote za izmjenjivač toplote, OEM pločasti izmjenjivač ploče Plata za ...

Pošaljite upit Chat Sada

Uvod:

Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača miješanih m6m m6m proizvođača izmjenjivača topline, dobrodošao na veleprodajni m6m mjenjač toplotne izmjenične ploče iz naše fabrike.

M6M i P26 pločasti izmenjivač ploče sastoji se od pakovanja metalnih ploča sa prozorima za prolaz dva fluida između kojih će se odvijati prenos toplote. Komplet za ploču se sklapa između ploče za pričvršćivanje i pokretne ploče pritiska i komprimovanog zateznim vijcima. Ploče su opremljene zaptivkom koji zaptiva interpolatni kanal i usmerava tečnosti u alternativne kanale. Broj ploča se određuje brzinom protoka, fizičkim osobinama fluida, padom pritiska i programom temperature.


m6mw plate heat exchanger

m6mw pločasti izmenjivač toplote


plate cooler for ship

hladnjak za ploču za brod


ship plate and frame heat exchanger size

brodska ploča i razmenjivač toplote
Naše prednosti:

1. Dobavljač i Distributer, možemo snabdevati različite marke i seriju ploča i zaptivke, kao što su Alfa-Lava, APV, GEA, Tranter, SONDEX itd.

2. Kao dobavljač, možemo nabaviti rezervne dijelove najboljeg kvaliteta za navedene brendove kako bismo vam uštedjeli troškove.

3. Preko 10 godina iskustva na energetskom polju, takođe možemo pružiti tehničke usluge kao što su tehnička konsultacija, ažuriranje opreme, šema proširenja kapaciteta, održavanje i čišćenje opreme.

4. ISO9001: 2008 međunarodna potvrda kvaliteta standarda.

5. Godišnja garancija za život.

6. Visoka kvaliteta i konkurentna cena, brza isporuka.

7. Ne samo da se brinemo za kvalitet proizvoda i usluga, već i naše poštovanje i brigu o životnoj sredini.

8. Brzo rukovanje upitima i nalozima.

可供 型号 .png


Primjena:

Brod: Brzi razvoj brodske industrije predstavlja i nove izazove za potrošnju energije i životnu sredinu. Imperija je ušla na tržište broda sa malim, kompaktnim izmenjivačem toplote kao što je M3, M6. Kao glavna oprema za prenos toplote broda sa visokom efikasnošću prenosa toplote, efikasno smanjuje potrošnju energije i može se prilagoditi lošem vremenu u okeanu, Empire uvek pruža efikasna rješenja za toplotnu zamjenu za vas.

Primjena u moru : centralno hlađenje glavnih ili pomoćnih motora ili turbina, hlađenje ulja za mazanje, ponovno grejanje cirkulacione vode za rashladne cilindre, klipove, mlaznice za injektiranje, hlađenje Baoder ulja, kompresorsko ulje i druga maziva, predgrijavanje ulja za podmazivanje i tečno mazivo , Predgrijavanje morske vode za proizvodnju sveže vode, oporavak toplote, zamena toplote do klimatizacije kabine putnika i teretni prostori

Ostali: hladnjak uljne turbine, hemijska industrija, centralno grijanje, rashlađivanje, grejanje bazena, solarna grejanja


plate type heat exchanger

izmjenjivač toplote za brod


flat plate heat exchanger calculator

ravnog izmenjivača toplote za hranu


tube plate heat exchanger

hladnjak za ploču za energiju


Fabrika i pakovanje:

Tvornički pregled i detalji o pakiranju:

gea plate heat exchanger selection software

detalji pakiranja


boiler plate heat exchanger

Paket


itt brazed plate heat exchanger

Obilazak fabrike


Šangajsko carstvo (DiGuang) se fokusira na prodaju razmenjivača toplote i prodaje rezervnih delova. Takođe smo pružili tehničke usluge kao što su tehnička konsultacija, ažuriranje opreme, šema proširenja kapaciteta, održavanje i čišćenje opreme.

Naš cilj je da vam dostavimo tačnu specifikaciju materijala koji odgovara vašoj konkretnoj aplikaciji.

dobrodošli da posetite našu web stranicu kao slijedeći,

Hot Tags: M6M ploča za merenje toplote sa izmenjivačem toplote izmenjuje toplotne izmjenjivače toplote
Srodni proizvodi

Copyright © Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd Sva prava pridržana.