You Are Here:Dom > Proizvodi
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Kontakt: Lily Liu
Tel: + 86-21-59878799
Mobilni: + 86-18756018616
Skype: + 86-18756018616
Whatsapp / Wechat: + 86-18756018616
Email: sales@empireheatexchanger.com
Web stranica: www.empirephe.com
6000tons Hidraulička presa za formiranje ploče za izmjenjivanje ploče

6000tons Hidraulička presa za formiranje ploče za izmjenjivanje ploče

Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd je jedan od vodećih Kina 6000tons Hidraulični presa za formiranje pločastih izmjenjivača toplote Plate proizvođača, dobrodošli na veleprodaju 12000tons hidraulične presa iz naše fabrike. Karakteristike proizvoda 1. Atraktivan i izvanredan izgled Naš hidraulički pres ...

Pošaljite upit Chat Sada

Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd je jedan od vodećih Kina 6000tons Hidraulični presa za formiranje pločastih izmjenjivača toplote Plate proizvođača, dobrodošli na veleprodaju 12000tons hidraulične presa iz naše fabrike.


Karakteristike proizvoda
1. Atraktivan i izvanredan izgled
Naša hidraulička presa za PHE je dizajnirana tako što privlači izgled i kompaktnu strukturu baziranu na humanizovanom principu.

2. Okvir Wire Wound
Njegov prednapregnuti okvir za žičanu ranu je dostupan u uvećanju margine pre opterećenja, tako da ne bude proreza između stuba i polukružnog zraka pod pritiskom rada. Pod jednakom napetošću, čelična žica je i dalje korisna za dugotrajnu upotrebu.

3. Izdržljiv glavni cilindar
1) Na osnovu proračuna konačnih elemenata, cilindar je dizajniran sa naučnom i racionalnom debljinom zida. Slično tome, žičana rana čini cilindar elastično deformabilnim samo u malom opsegu pri nominalnom pritisku. U stvari, elastična deformacija se gotovo može zanemariti. Na taj način veliki pečat nastavlja rad bez praznina.

2) Ova hidraulička presa koristi umesto plastične najlonske vodilice bronzanu vodilicu za održavanje unutrašnjeg zida cilindra, produžavajući vijek trajanja glavnog cilindra i glavnog zaptivača istovremeno

4. Visoka snaga i tvrdo orijentisan sistem
Orijentisan sistem usvaja četiri krute cilindrične vodilice koje su specijalno obložene i brušene, obezbeđujući dobro raspoređeni orijentirani razmak i neometano funkcionisanje orijentisane radne površine sa visokom preciznošću. Štaviše, radni staž će se držati paralelizmom kako bi se ploča pritiskala čak i dubinom taloženja, u skladu sa visokim međunarodnim standardima.

5. Patentirana struktura direktnog naftnog punjenja
Staza za punjenje ulja sadrži jednostavnu strukturu, malu otpornost i odlične performanse punjenja ulja. Poboljšava energetsku efikasnost i brzinu rada mašine, dodatno povećavajući proizvodnu efikasnost korisnika.

6. Ventil za punjenje epitaksijalnog ulja za patentiranje
Specijalni epitaksijalni ventili za punjenje ulja koriste naše hidrauličke prese kako bi se spriječile velike komponente pod pritiskom od potencijalnih oštećenja izazvanih diferencijalom pritiska kada se pritisak oslobodi. Ima niz prednosti u odnosu na druge proizvode, kao što su manja veličina, duži radni vek i veća efikasnost.

7. Izvanredna mogućnost presovanja
Okvir žičane rane zadržava svaki žičani nosač jednake sile istezanja upravo u celom procesu presovanja ploča. Za presovanje ploče iste veličine, naša hidraulička presa za PHE zahteva manji pritisak od ostalih konkurenata za 10% do 15%. To znači da je sposoban da formira veću ploču koristeći isti pritisak kao i drugi. Pored toga, ovaj proizvod ima manji gubitak pritiska.

8. Brzo presovanje sa formiranjem brzine
U zavisnosti od tradicionalne mašine koja radi pri brzom pritisku od 0,2 do 0,5 mm / s, ova hidraulična presa za PHE čini proboj. Njegova početna brzina presovanja ploča dostiže 1 do 1,5 mm / s, a zatim sledi razuman brzina formiranja. Ova inovativna kombinacija značajno poboljšava brzinu presovanja, kvalitet ploče, očuvanje energije i efikasnost rada mašine.

9. Patented Movable Worktable
Najnoviji proizvod je specijalno konfigurisan sa posebnim radnim okruženjem koji je u mogućnosti da se automatski i automatski pomera bez pomoćnih uređaja. Ova radna površina je vrhunac naše mašine za maksimiziranje efikasnosti rada i minimiziranje vremena i intenziteta rada umesto tradicionalnog uređaja za utovar i istovar umrlih.

10. Patentni trostepeni sistem za pomoć pri komprimiranju pritiska
Naša hidraulička presa za PHE primenjuje trofazni kombinovani sistem za smanjenje pritiska pod jedinstvenom ručnom hidrauličkom regulacijom, a ne tradicionalnim jednofaznim. Ovaj novi sistem ima niz prednosti, na primer, brzo oslobađa pritisak i učini da temperatura ulja raste sporo, kako bi se ubrzao pritisak i smanjila potrošnja energije sistema hlađenja. Kada hidraulični kontroler ili napajanje ne uspiju, ovaj sistem se može ručno upravljati radi smanjenja pritiska, čime se cijeli uređaj i alati održavaju na siguran način.

11. Višestruki sigurnosni zaštitnici
Postoje različite zaštitne jedinice koje se primjenjuju za sigurnosne operacije, uključujući infracrveni sigurnosni sistem, predajnik i električni kontaktni manometar za podešavanje i provjeru pritiska odvojeno, zaštitnik nadpritiska za održavanje radnog pritiska u sigurnom opsegu i PLC programsku jedinicu za postavljanje maksimalne granice pritiska na postiže automatsko oslobađanje nadpritiska.

12. Integrirani hidraulički sistem
Ova hidraulička presa je montirana integrisanim hidrauličnim sistemom koji je superiorniji od drugih proizvoda. Sa cijevima i konektorom minimizovan, ovaj sistem takođe smanjuje mogućnosti curenja ulja. To pojednostavljuje proces održavanja i čini čistu okolinu za rad.

13. PLC i Touch Screen Control
Napredni sistem upravljanja dostupan je u potpunoj automatizaciji, polu-automatizaciji i ručnom upravljanju. Automatskim nadzorom i kontrolom temperature hidrauličnog sistema automatski se uključuje i isključuje sistem hlađenja. Lako je ispuniti zahteve korisnika da upravljaju i prenose podatke o radu putem takve progresivne tehnologije kontrole.

14. Svjetske poznate elektronske komponente i ključne pečate
Naša hidraulička presa za PHE je montirana sa vrhunskim i izdržljivim komponentama koje su univerzalne širom svijeta.

15. Dovoljno snabdevanje rezervnim delovima
Osim rezervnih dijelova upakovanih u opremu, sva ostala rezervna dodatna oprema će se isporučivati ​​tokom čitavog trajanja mašine.

16. Prilagođeni dizajn
Naša mašina podržava prilagođeni dizajn baziran na potrebama kupaca.


Hot Tags: 6000tons Hidraulička presa za formiranje ploče za izmjenjivanje ploče Kina, proizvođača, dobavljača, tvornica
Srodni proizvodi

Copyright © Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd Sva prava pridržana.