HVAC
Obratite nam se
Kontakt: Lily Liu
Tel: + 86-21-59878799
Mobilni: + 86-18756018616
Skype: + 86-18756018616
Whatsapp / Wechat: + 86-18756018616
Email: sales@empireheatexchanger.com
Web stranica: www.empirephe.com

Ploče i ljuske tanjur izmjenjivač topline za HVAC


1. aplikacija od topline Rekuperatora u centralni klima sistem od Super High - uspon zgrada

U super visokim zgradama, klimu vode sustav cijevi izdržati hidrostatski tlak je obično veći maksimalni tlak na dnu hladnjača izlaz cijevi bala. Da bih riješio ovaj problem, za hladnjake je obično instaliran u sred zgrade, ali proces trošak se povećava. To može biti postavljen rekuperatora topline u srednjem sloju, dok cijela zgrada klima uređaj vodovod se dijeli na visoke i niske dvije nezavisne vode klimatizacije. Dva sustava dijele isti rashladni i povezani su ploče izmjenjivača. Njegova najveća prednost je koristiti iste jedinice hladne vode, da spasi druge hladno i toplo za sobu, tako da je ekonomičan i prikladan za održavanje i upravljanje.

5.jpg


2. pločastog Rekuperatora topline u rashladnim

Većina komercijalnih Rashladna oprema sastoji se od kompresora i kondenzatora, izvan okvira hladno i isparivaču unutra. Rashladno sredstvo putuje u krugu u i izvan tog područja da se hladi, što je obično unutar izolirani pretinac. Ovaj odjeljak može biti u rasponu veličine od koje zajednički hladnjak unutrašnjosti do walk-in kockici kao u restoranu, potpuno klimatizirane zgrade.


Rashladno sredstvo je stisnut izvan područja u hladnjaku. U tom procesu da se istiskuje tako da zauzima manji volumen. Jer sadrži istu količinu kalorija topline u manjem obimu, temperatura je naglo napravio veći. Još uvijek pod veći pritisak i zauzima manji volumen, rashladno sredstvo putuje preko cijevi unutar područja da se hladi. Prisiljen je kroz difuzor, koji se sastoji u pin veličine otvora, uzrokujući pad odmah tlaka.


Rashladno sredstvo proširuje zauzimaju veći volumen i posljedica njegova temperatura padne, tako da postaje mnogo hladnije. Rashladno sredstvo najčešće prolazi kroz finned cijevi nalik automobilskih hladnjaka i hladnoću prenosi u unutrašnjosti okvira, nakon čega novi toplije i manje pod pritiskom rashladno sredstvo putovanja natrag u kompresor za početak drugog ciklusa.


Što je Toplinska pumpa?

Osnovna ideja je da toplina je izvađen iz vani, možda podzemna, u svrhu grijanje zgrade po hladnom vremenu. Toplinska pumpa koristi obični rashladni proces gore navedene, razlika obzirom da kondenzator sjedi unutra i isparivača nalazi izvan.

 

Poslovne zgrade i stanova bliže ekvatora imati centralni klima sustavi za razliku od pojedinačnih soba klima uređaji. Ova vrsta sustava uključuje klima rukovatelj unutra da puše hladan zrak kroz ductwork posluživanje sobama i prostorima da se hladi. Klima rukovatelj može uključivati elemente buntovna topline za zagrijavanje zgrade u hladnom vremenu.

 

Umjesto buntovna topline, centralni klima sistem se može podesiti da radi kao Toplinska pumpa. Nije stvar dodavanja ventila i cjevovoda tako da rashladni ciklus može biti obrnuto, kondenzator i isparivač oba služe dvije muhe jednim udarcem.

Copyright © Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd Sva prava pridržana.