Dom > Primjena i rješenja > Hrane i pića
Hrane i pića
Obratite nam se
Kontakt: Lily Liu
Tel: + 86-21-59878799
Mobilni: + 86-18756018616
Skype: + 86-18756018616
Whatsapp / Wechat: + 86-18756018616
Email: sales@empireheatexchanger.com
Web stranica: www.empirephe.com

širok tok pločastog rekuperatora topline za hranu i piće

Globalni gospodarski rast, hrana sigurnosti i zdravstvene probleme su uzimajući više i više ljudi pažnju. Carstvo je uvijek si osigurana učinkovita poljoprivredna grijanje i sterilizacija programa u nizu od hrane i pića obrade, u isto vrijeme napravio učinkovita proizvodnja i smanjenim otpadom iscjedak, i uvijek bio na čelu štednje energije i zaštita okoliša.

 7.jpg

1. aplikacija od topline Rekuperatora u šećer od šećerne trske proizvodnju preradu

Kina je jedna od najranijih zemalja u svijetu za proizvodnju šećera kroz štap. U ovom trenutku, prema različitim šećera tehnologija, može se podijeliti na gumene šećer i gorenja šećera. U ovom trenutku, većina domaćoj proizvodnji šećera je gumene šećera. Šećer od šećerne trske proizvodnja uglavnom obuhvaća vađenje soka, čist, isparavanje, kristalizacija, pod-med i kemijska. Rekuperatora topline uglavnom se koristi za predgrijavanje proces čišćenja i predgrijavanje debele sirup u procesu isparavanja. Grijanje bistre vode je uvijek s nekim nečistoće, lako uzrokovati začepljenje. Ali carstva širok tok pločastog rekuperatora topline može riješiti problem začepljenja i obavljati periodično čišćenje kako bi se postigla dobar toplinski učinak.


2. primjena Rekuperatora topline u proizvodnji sladoleda

Rekuperatora topline je naširoko koristi u prehrambenoj industriji, sa sladoledom kao reprezentativni proizvod. Proizvodnja sladoleda uglavnom uključuje korake kao što su miješanje smjese sterilizacije i hlađenja, punjenje i pakiranje sladoleda. Prije nego u homogenziatoru, sladoled pomiješan materijal mora biti strogo kontrolirano između 65℃ ~ 70℃ preko pločastog rekuperatora topline. Kada je temperatura preniska, mast je lako biti sa ETA; Kada je previsoka, materijal je sklona imati vruće smrad. Onda prije u spremnik starenja pomoću rekuperatora topline za sterilizaciju i napraviti temperatura materijala do starenja potrebnu temperaturu. Provjerite grijanje i sterilizacija u isto vrijeme to spasiti troškova. Sladoled materijala je relativno viskozan, carstvo je širok teći put rekuperatora topline i visoke toplinske iskoristivosti, može biti dobar izbor za ovaj rad prijenosa topline.


3. primjena Rekuperatora topline u čišćenje procesa proizvodnje šećer od šećerne trske (Sulfite i fosfora plovak metode)

Šećer od šećerne trske proizvodnja uglavnom obuhvaća vađenje soka, čist, isparavanje, kristalizacija, pod-med i kemijska. Čisti postupak korištenja sulfite i fosfora plovak proces je pokazao. Saharoza sirove je potrebno zagrijati prije nego je upotrijebljen u na sumpor dimljena neutralizator i naseljenik, tako da grubo sok može postići najviše odgovara i naselje temperature. Carstvo može pružiti širok tok topline rekuperatora, visoke toplinske iskoristivosti i kontrolu točne temperature. A zatim saharoza grubo sok od sumpor - dimljena neutralizator može precizno kontrolirati u 55℃ ~ 65℃ i neutralizacija soka temperatura je doseljenik upravlja se na 100℃ ~ 103℃, čime se čiste efikasnosti na najviši.


4. primjena Rekuperatora topline u proces čišćenja šećer od šećerne trske proizvodnje (ugljična kiselina metoda)

Šećerne trske karbonat proces princip uglavnom koristi velike količine kalcijevog karbonata čestice ugljika punjenje proces koji ima dobar adsorpcija na koloidna, pigmenta i drugih elemenata sobe šećera smanjite vrijednost i poboljšati čistoću sok, u isto vrijeme kroz drugi karbonatizacija da napravite dodatne adsorpcija i taloženje nečistoća. Rekuperatora topline uglavnom se koristi za grijanje mješavina karbonatizacija i drugi karbonatizacija punjenje proces i grijanje bijeljenja tekućine, tako da se postigne temperatura optimalna reakcija i dobiju najbolje čisti učinak carstvo je djelovao topline izmjenjivači za mnogo godina, može vam pružiti cijeli niz rješenja prijenosa topline šećera.


5. primjena Rekuperatora topline na isparavanje proces proizvodnje šećer od šećerne trske (fosfora plovak metoda)

Šećer od šećerne trske fosfora plovak isparavanje se odvija ishlapi saharoze jasno sok od čiste proces kroz pet efekt isparavanja sustav za dobivanje sirovog sirupa i potom dalje dodao fosforne kiseline i glikoziranog kalcija. Filtrat je odvojen i filtrira uzgon uređaj za dobivanje jasne sirup i zatim Prijeđite na sljedeći korak. Kako bi se isparavanje učinak značajne, treba koristiti toplinu rekuperatora zagrijanu do određene temperature prije isparavanje proces. Saharoza sok sadrži razne nečistoće, lako priključiti na cjevovod; širok tok rekuperatora topline je izbor za prijenos topline industrije šećera. Carstvo je prodati izmjenjivača za mnogo godina i koristit stručna tehnička znanja za rješavanje raznih problema šećer.


6. primjena Rekuperatora topline u proizvodnja piva

Pivo je postao neizostavan dio masovne potrošnje. Proces proizvodnje piva uglavnom uključuje slada priprema proizvodnje slada sok, fermentacije, filtracije sterilizacije, punjenje i pakovanje. Nakon filtracije, u slad obrađuje kipuće kaša čajnik i slada sok se dobiva. Za trave mora biti hlađen pločastog rekuperatora topline na temperaturu inokulacije fermentacije prije fermentacije onda mogu provoditi kako bi se postigla veća učinkovitost fermentacije. Nakon fermentacije, postiže se točeno pivo, točeno pivo se hladi do odgovarajuće skladišne temperature rekuperatora topline i onda drugi tretmani se provode.


Copyright © Shanghai Empire Mechanical Engineering Co, Ltd Sva prava pridržana.